Oldebjergs serviceafdeling

Oldebjergs serviceafdeling

Mød René og Johnny

Når dit minirensningsanlæg skal have sit årlige kontroleftersyn, vil det være enten René eller Johnny, du møder.

Oldebjerg har andre principper mht. kontroleftersyn end flere af vore gode kolleger. Vi skifter f.eks. ikke dele, der er funktionsdygtige som en del af den årlige kontrol. Vi skifter det, når det går i stykker.
Det kan vi tillade os, fordi anlægget fungerer fint i en periode, hvis strømmen går eller hvis f.eks. kompressoren ikke virker.

Oldebjerg giver 3 års garanti på komponenter i minirenseanlægget, hvor de fleste kun giver to år. Det er fordi, vi arbejder med et gennemprøvet anlæg, som vi ved fungerer optimalt. Tanken giver vi 25 års garanti på,  men det betyder jo ikke, at den er “færdig” efter 25 år.

Du kan se en kontroleftersynsaftale under downloads, og det er den formelle del af vores vedligeholdelse, men vi er ALTID klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål i tiden mellem vores kontrolbesøg.

Hvordan fungerer kontroleftersynsaftalen?

Den lovpligtige kontroleftersynsaftale faktureres i januar og vi aftaler med dig, hvornår selve eftersynet skal finde sted. Du får desuden en mail, dagen før vi kommer.

Teknisk information

Det skal du egentlig ikke bruge til ret meget, men ønsker din kommune at vide, hvordan kontroleftersynet udføres, kan du oplyse dem følgende, eller henvise dem til vores downloadsside.
Vi laver egenkontrol af anlæg op til 30 PE iht. spildevandsbekendtgørelsens §34 og vi benytter måleudstyr fra Hach Lange.
Fotometer: DR 1900
Varmeblok: LT 200

Kuvetter:
LCK 305 målområde 1-12 mg/l
LCK 314 målområde 15-150 mg/l
LCK 349 målområde 0,05-1,5 mg/l

FIND DOKUMENTATION FOR TESTSYSTEMET OG TESTVALIDERINGER UNDER DOWNLOADS

Mere end 75.000
installationer
25 års garanti
3 års komponentgaranti
CE mærket

Veldokumenteret

25 års tankgaranti

3 års garanti
på komponenter

Testet i henhold til
EN 12566-3