Danmarks bedste minirensninganlæg

Er du blevet pålagt at rense dit spildevand?

Er du blevet pålagt af din kommune til at rense dit spildevand, og er du i tvivl om, hvad du skal foretage dig nu?
Det kan være ret enkelt:

Ring til Oldebjerg

Vi hjælper dig gerne i opstartsfasen. Både med at vælge anlæg og med at komme i gang med processen.
Det fremgår af dit påbud, hvilken renseklasse dit minirenseanlæg skal have. Alternativt kan du gå ind på din kommunes hjemmeside og se hvilken renseklasse, der er påkrævet i dit område. Det afgør, hvilken type minirenseanlæg, du skal vælge.

Autoriseret kloakmester

Du skal kontakte en autoriseret kloakmester. De har den nødvendige autorisation til at foretage ændringer i dit kloaksystem og installere  minirenseanlægget.
De vil kunne vurdere, om der skal foretages mindre justeringer i dit nuværende kloaksystem, så det  passer til dit nye  minirensningsanlæg. Du må IKKE foretage installationen uden denne autorisation.

Ansøgning og dokumenter

Du skal få din kloakmester til at hjælpe dig med ansøgningen. De påkrævede dokumenter på Oldebjergs minirensningsanlæg finder  du på vores side med downloads.

Love og bekendtgørelser

Hvis du ønsker at  forberede dig eller nørde lidt i love og bekendtgørelser, kan du finde de to væsentligste herunder.  Vi henviser til dem forskellige steder på hjemmesiden.
Miljøbeskyttelsesloven

Spildevandsbekendtgørelsen

Og som sagt er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Så finder vi sammen ud af, hvad der er den mest smidige løsning for dig.

Mere end 75.000
installationer
25 års garanti
3 års komponentgaranti
CE mærket

Veldokumenteret

25 års tankgaranti

3 års garanti
på komponenter

Testet i henhold til
EN 12566-3